Dancehall workshop 2015

Kursinformation:

Under fyra dagars workshop kommer ni få uppleva Jamaicas sköna vibes tillsammans med den göteborgsbaserade dansaren/dansläraren/koreografen Angelica Persson. Det perfekta sättet att komma i form till sommaren, lära sig nya moves och inviga sommaren på bästa sätt.

Kursen innefattar fyra 90-minuterspass. Ni kommer att träna Queen Style (omfattar whines, höftkontroll, smidighet och akrobatik), isolations och steg som passar både på scen och fest. Du behöver inga förkunskaper och det spelar ingen roll hur gammal du är! Dancehall passar alla! Så missa inte detta tillfälle att uppleva sann dansglädje!.

Ett klipp som visar exempel på dansstilen kommer du åt genom att klicka här.

Anmälan och betalning:

Pris:

500 kr för fyra tillfällen

Anmälan:

Alla anmälningar skall skickas via mail till susanne.thoren@wedance.se.

I anmälan uppge:
− För- och efternamn
− Personnummer
− E-mail
− Telefonnummer

Ovanstående information krävs för att We Dance skall kunna registrera alla närvarande som medlemmar, vilket ger alla deltagande ett försäkringsskydd


Betalning

OBS! Betalning sker kontant vid första kurstillfället.


Medlemskap i We Dance

Alla deltagare i kurser anordnade av We Dance blir automatiskt medlemmar i föreningen under ett halvårs tid. Är man redan medlem förlängs medlemstiden med ett halvår när anmälan registreras.Övrig information

Kom i god tid till lektionen så att ni har tid för registrering och för att byta om. På Danshuset finns omklädningsrum med duschar. Danshuset har adressen Parkgatan 2 i Örnsköldsvik. Kulturskolan står för lokal.

Schema:

Streetdance

Lärare: Angelica
måndag 4/5 kl 18.30-20.00 Danshuset
tisdag 5/5 kl 18.30-20.00 Danshuset
torsdag 7/5 kl 18.30-20.00 Danshuset
fredag 8/5 kl 16.30-18.00 Danshuset