Anna G Jansson

Anna G Jansson
Anna har jobbat som dansare och artist i nästan tjugo år och varvar nu detta jobb med att undervisa vid Göteborgs största dansskola Dansforum. Hon utbildade sig vid Performing Art School i Göteborg och flyttade sedan till London för att studera vid Lane Theatre Arts. Efter utbildningen stannade hon i London och medverkade där i ett flertal produktioner som Rythm in time på Lilian Baylis Theatre, Peter Pan på Grand Theatre samt en mängd galor, TV-gigs och fashion shows. I tre år arbetade hon i musikalen Lion King på Lyceum Theatre i West End London där hon var understudy på rollen som Shenzi.

I Danmark dansade hon i Sylfiden på Östra Gasverks Teatern samt turnerade med produktionen von Scholten. I Sverige såg man henne senast i musikalen Legally blonde på Nöjesteatern i Malmö och hon medverkade även vid europapremiären av musikalen Sideshow. Även på hemmaplan har de blivit en rad företagsgig, galor och TV-framträdanden.

Anna undervisar i jazzdans och har även skapat en egen stil hon kallar Feminine Vibe Dance Power. Hon är också en mycket populär Zumbaintruktör.
Koreografi från Annas klass i Feminine Vibe Dance Power.